foto

Richard Bullock

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Terminal
2016 Bílý král
2014 Frank
The Inbetweeners 2
X+Y
2012 Spike Island
StreetDance 2
2011 Darebák David: Film
Flutter
2010 Krev pelikána
Sex & Drugs & Rock & Roll
StreetDance 3D

TV seriály

2018 McMafia (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
The Outcast (TV seriál)
2013 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
2012 Blackout (TV seriál)

Dokumentární

2008 Odhalení záhady Stonehenge (TV film)
2007 Lusitania - vražda v Atlantiku (TV film)
2005 Útok na Londýn (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace