foto

Serge Dupire

  • nar. 23.5.1958 (61 let)
    Beloeil, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Vie en miettes, La (TV film)
2010 Návnada
2008 King Crab Attack
2001 Le ciel sur la tête
1997 La conciergerie
1996 Vice vertu et vice versa (TV film)
1995 Ange Espérandieu (TV film)
1994 Meurtre en musique
1993 Louis, enfant roi
1992 Automne sauvage, L'
Chasse gardée
Lapse of Memory
1991 Quiproquos! (TV film)
1990 Adieu mes jolies (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1985 Matou, Le
1984 Femme de l'hôtel, La
Le crime d'Ovide Plouffe
1981 Plouffe, Les
1979 Éclair au chocolat

TV seriály

2019 La Stagiaire (TV seriál)
Premier amour (S04E03)
2017 Výkupné (TV seriál)
Caïn (TV seriál)
Révision partie 1 (S05E05)
2015 Caïn (TV seriál)
Bijoux de famille (S03E06)
2014 Jusqu'au dernier (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2012 Kaboul Kitchen (TV seriál)
Pas cool à Kaboul (S01E12)
2010 Enquêtes réservées (TV seriál)
Les Sanglots d'Hippocrate (S03E02)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
2007 Podezření (TV seriál)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)
2002 Napoleon (TV seriál)
1812–1821 (E04)
Společnost Adventure (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
Tribu.com (TV seriál)
2000 Sandra et les siens (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Juliette Pomerleau (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Jalna (TV seriál)
1993 Grands procès, Les (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
1990 Formule 1 (TV seriál)
1988 Coup de foudre (TV seriál)
1987 L'île (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky