foto

Ilse Fürstenberg

  • nar. 12.12.2007
    Berlín, Německá říše
  • zem. 16.12.1976 (30 let)
    Basel, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Die Feuerzangenbowle
Unternehmer (TV film)
1969 Wenn süß das Mondlicht auf den Hügeln schläft
1968 Snob, Der (TV film)
1966 Kubinke (TV film)
Lächeln der Gioconda, Das (TV film)
1965 Die letzte Vorstellung (TV film)
Überstunden (TV film)
1964 Der Doktor (TV film)
1961 Zwei unter Millionen
1960 Die Gaunerkomödie (TV film)
1959 Aus dem Tagebuch eines Frauenarztes
Feuerrote Baronesse, Die
1958 Romarei, das Mädchen mit den grünen Augen
Schwarzwälder Kirsch
1957 Frühreifen, Die
1955 Kabale und Liebe
1954 Admirál Canaris: Život pro Německo
Goldene Pest, Die
1953 Die Prinzessin und der Schweinehirt
Staatsanwältin Corda
Vati macht Dummheiten
1951 Sündige Grenze
1950 Die Frau von gestern Nacht
1949 Das Gesetz der Liebe
1948 Intimitäten
1945 Kamerad Hedwig
1944 Ein schöner Tag
La Paloma
1943 Altes Herz wird wieder jung
Dobrodružství barona Prášila
Ein glücklicher Mensch
Ich werde dich auf Händen tragen
Manželství v nebezpečí
1942 Ein Zug fährt ab
Veliká láska
1941 Kameraden
Krach im Vorderhaus
Příběh života
Žaluji
1939 D III 38
Im Namen des Volkes
In letzter Minute
Onkel Fridolin
Salonwagen E 417
Wer küßt Madeleine?
1938 Der Schein trügt
Nanon
Skandal um den Hahn
Urlaub auf Ehrenwort
Wie einst im Mai
Zlaté srdce lékařky
1937 Nachtwache im Paradies
1936 Der lustige Witwenball
Fräulein Veronika
Kater Lampe
Mädchen in Weiß
Pomoc, žena řádí!
Susanne im Bade
1935 Die Saat geht auf
Diktátor domovník
Friesennot
Glückspilze
Hermine und die sieben Aufrechten
Künstlerliebe
Lady Windermeres Fächer
Nezapomeň na mne
1934 Die Czardasfürstin
Hanneles Himmelfahrt
Kazdá žena má své tajemství
Menschen im Schatten, Menschen im Licht
1932 Das schöne Abenteuer
Das Testament des Cornelius Gulden
Mädchen zum Heiraten
Unheimliche Geschichten
1931 Der Hauptmann von Köpenick
Vrah mezi námi
1930 Modrý anděl

TV seriály

1973 Zu Gast in unserem Land (TV seriál)
1967 Landarzt Dr. Brock (TV seriál)
1959 Gesucht wird Mörder X (TV seriál)
1958 Sie schreiben mit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace