foto

Peter Eggers

  • nar. 14.1.1980 (40 let)
    Lund, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Operation Ragnarök
2016 Nationen
2014 Medicinen
2013 Maria Wern - Först när givaren är död
2012 Hamilton: Pokud jde o vaši dceru
Orangeriet
2009 Knäcka
2004 Duch jezera
2003 Zlo mezi námi
2001 Besvärliga människor
Om inte

TV seriály

2019 Dröm (TV seriál)
Fartblinda (TV seriál)
Elefanterna (E08)
Avsked (E07)
48 timmar (E06)
další epizody (8)
Heder (TV seriál)
Happy Face (S01E08)
Mirakelstudenten (S01E07)
Neat (S01E06)
další epizody (8)
2018 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Zmizelá (S06E01)
2017 Restaurant (TV seriál)
Znovuotevření (S01E06)
2015 The Hundred Code (TV seriál)
Wenn du glaubst du gewinnst (E12)
Nicht deine Schuld (E11)
Geheimnisse (E10)
další epizody (10)
2014 Piratskattens hemlighet (TV seriál)
2013 Vláda (TV seriál)
Nesesmilníš (S03E05)
2012 Hinsehäxan (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2008 Maria Wern (TV seriál)
1999 En dag i taget (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1996 Skuggornas hus (TV seriál)
1994 Du bestämmer (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky