foto

Geno Silva

  • nar. 20.1.1948 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Tortilla Heaven
2003 Osamělý mstitel
2001 Mulholland Drive
1999 Mulholland Dr. (TV film)
1997 Amistad
Ztracený svět: Jurský park
Zátaras (TV film)
1995 Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan (TV film)
1993 Geronimo (TV film)
Noc uprchlíků (TV film)
1992 Drug Wars: The Cocaine Cartel (TV film)
1991 Noční oči II
1990 El Diablo (TV film)
1989 Fair Game (TV film)
My Mom's a Werewolf
1988 Lesk smrti (TV film)
Police Story: Cop Killer (TV film)
Tequila Sunrise
1985 Brothers-in-Law (TV film)
1984 The Mystic Warrior (TV film)
1983 Zjizvená tvář
1981 Páskové z Los Angeles
1980 Belle Starr (TV film)
Wild Times (TV film)
1979 1941
Wanda Nevada
1978 Dobrmani připraveni k smrti
Ishi: The Last of His Tribe (TV film)
1974 Thomasine & Bushrod

TV seriály

2007 Cane (TV seriál)
2005 Na Západ (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Aenarové (S04E14)
Spojenci (S04E13)
2004 Alias (TV seriál)
Odhalena (S03E18)
2001 V tajných službách (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
1993 Key West (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Posedlost (S07E03)
1988 Favorite Son (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1978 Young Pioneers, The (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1975 On the Rocks (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace