foto

John Kidd

  • nar. 21.7.1907
    Birkenhead, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.1.1995 (87 let)
    Camden, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Víc než dost
1984 Mnoho povyku pro nic (TV film)
1982 Svědek pro obžalobu (TV film)
Zvoník od Matky Boží (TV film)
1980 A Tale of Two Cities (TV film)
1979 Secret Orchards (TV film)
1974 Lady from the Sea, The (TV film)
1968 Lovci čarodějnic
1967 The Jokers
1965 You Must Be Joking!
1964 We Shall See
1962 Ghost Sonata, The (TV film)
1961 Clue of the Silver Key, The
1960 There Was a Crooked Man
1958 The Horse's Mouth
1957 King's Rhapsody (TV film)
1953 Žebrácká opera

TV seriály

1986 Inside Story (TV seriál)
1984 The Brief (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
Návrat na Brideshead (TV seriál)
Et in Arcadia Ego (E01)
The Chinese Detective (TV seriál)
1980 Question of Guilt, A (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
1978 Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
1977 Anna Karenina (TV seriál)
Romance (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1972 Six Faces (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Strašidelný dům (E21)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Hereward the Wake (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
R3 (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
The Six Proud Walkers (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Strange World of Gurney Slade, The (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Widow of Bath (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 All Aboard (TV seriál)
Dial 999 (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Hour of Mystery (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
Other Man, The (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1953 The Quatermass Experiment (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)
Eight to a Bar (TV seriál)
The Pickwick Papers (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky