foto

Kurt Zips

  • nar. 3.8.1922
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 24.8.1988 (66 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Das zerbrochene Haus (TV film)
Dva nosáči tankují super
1982 Kottan ermittelt - Kansas City (TV film)
Kottan ermittelt - So Long, Kottan (TV film)
Shalom Pharao
1981 Ach, milý Harry !
Mann im Pyjama, Der
Tarabas (TV film)
1980 Die weiße Stadt (TV film)
Glaube, Liebe, Hoffnung (TV film)
1978 Elfriede (TV film)
Fünfte Gebot, Das
1977 Die Jugendstreiche des Knaben Karl
1976 Menschenfeind, Der (TV film)
Sternsteinhof
1974 Der widerspenstige Heilige (TV film)
1972 Ferdy und Ferdinand (TV film)
Galgentoni (TV film)
Graf von Luxemburg, Der
Hoopers letzte Jagd (TV film)
1971 Falsche Gewicht, Das (TV film)
Iwanow (TV film)
1970 Die Weibchen
Königin Christine (TV film)
Pippi na útěku
Wenn die tollen Tanten kommen
1969 Das Trauerspiel von Julius Caesar (TV film)
Dorf ohne Männer, Ein (TV film)
Ende eines Leichtgewichts (TV film)
1968 Madame Legros (TV film)
1967 Das Attentat - Der Tod des Engelbert Dollfuß (TV film)
Ein Genie wird leicht verkannt (TV film)
Kurzer Prozeß (TV film)
Paukenspieler, Der
Umsonst (TV film)
1965 Christinas Heimreise (TV film)
Der Diplomat auf Eis (TV film)
Keine Angst vor der Hölle?
Platons Gastmahl (TV film)
Pro pár dolarů navíc
Tante Frieda - Neue Lausbubengeschichten
1964 Der Talisman (TV film)
Die weiße Weste (TV film)
Erzähl mir nichts
Glück und Glas (TV film)
1963 Als ich beim Käthele im Wald war
Dumala (TV film)
Morálka 63
Piccadilly null Uhr zwölf
1962 Das schwarz-weiß-rote Himmelbett
Jux will er sich machen, Einen (TV film)
1961 ...und wer küsst mich?
Der jüngste Tag (TV film)
Die inneren Stimmen (TV film)
Jack Mortimer (TV film)
1960 Der Vogelhändler (TV film)
Der liebe Augustin
Jeanne D'Arc auf dem Scheiterhaufen (TV film)
1959 Die Irre von Chaillot (TV film)
1957 Eurydice (TV film)
1949 Tor zum Paradies, Das

TV seriály

1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1985 Nervensäge, Die (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
1981 Gerichtsvollzieher, Der (TV seriál)
Silas (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 Doktor Puclík (TV seriál)
Parole Chicago (TV seriál)
1978 Fast wia im richtigen Leben (TV seriál)
Hiob (TV seriál)
Spannende Geschichten (TV seriál)
Vor Gericht seh'n wir uns wieder (TV seriál)
Zwei himmlische Töchter (TV seriál)
1976 Die Unternehmungen des Herrn Hans (TV seriál)
Kottan ermittelt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Die Powenzbande (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
Im Auftrag von Madame (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
Unsere große Schwester (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Divadelní záznam

1968 Das Veilchen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky