foto

Jennifer Celotta

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Kancl (TV seriál)
Sabre (S06E15)
2009 Kancl (TV seriál)
The Promotion (S06E03)
Company Picnic (S05E26)
The Duel (S05E11)
2008 Kancl (TV seriál)
Sbohem, Toby (S04E14)
2007 Kancl (TV seriál)
Oslava nového začátku (S04E03)
Plážové hry (S03E22)
2006 Kancl (TV seriál)
Vánoce v Benihaně (S03E10)
Smuteční obřad (S03E04)
Drogové testy (S02E20)
1999 Kutil Tim (TV seriál)
Díky Almo (S08E24)
Sám doma (S08E14)
1998 Kutil Tim (TV seriál)
Kouzelný Halloween (S08E06)
Brad novinář (S07E20)
Tim učí na vysoké škole (S07E12)
1997 Kutil Tim (TV seriál)
Souboj Taylorů (S07E02)
Lisa se vrací (S06E25)
Wilsonův svět (S06E17)
1996 Kutil Tim (TV seriál)
Hry, plameny a automobil (S05E26)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Cobra Kai (TV seriál)
2017 Trial & Error (TV seriál)
An Unwelcome Distraction (S01E04)
People of Earth (TV seriál)
The Truth Hurts (S02E05)
Always a Day Away (S02E04)
2013 Kancl (TV seriál)
Promos (S09E18)
2009 Kancl (TV seriál)
The Promotion (S06E03)
2008 Kancl (TV seriál)
Crime Aid (S05E04)

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
2005 Kancl (TV seriál)
Nezvaný host (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace