foto

Gary Merrill

  • nar. 2.8.1915
    Hartford, Connecticut, USA
  • zem. 5.3.1990 (74 let)
    Falmouth, Maine, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Seekers, The (TV film)
1977 Thieves
World of Darkness, The (TV film)
1974 Huckleberry Finn
1973 Pueblo (TV film)
1971 Earth II (TV film)
1969 Amarsi male
1968 Piů tardi, Claire, piů tardi
The Power
1967 Incident
Mejdan
The Last Challenge
1966 Destination Inner Space
Podmořská cesta kolem světa
Povznesen nad pomstu
The Dangerous Days of Kiowa Jones (TV film)
Velký žal
1965 Catacombs
1964 Searching Eye, The
1963 A Girl Named Tamiko
Hong Kong un addio
1961 Tajuplný ostrov
The Great Impostor
The Pleasure of His Company
1960 Divoké oko
1959 Nádherná země
1958 Crash Landing
Missouri Traveler, The
1956 Bermuda Affair
Navy Wife
1954 The Black Dakotas
The Human Jungle
Witness to Murder
1953 A Blueprint for Murder
1952 Night Without Sleep
Phone Call from a Stranger
The Girl in White
1951 Another Man's Poison
Decision Before Dawn
Surová kůže
The Frogmen
1950 Mother Didn't Tell Me
Tam, kde ulice končí
Vše o Evě
1949 Přímo nad hlavou
Slattery's Hurricane
1944 Winged Victory
1943 This Is the Army

TV seriály

1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
Young Dr. Kildare (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
1966 The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
1964 NET Playhouse (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Reportér (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Human Factor (S01E08)
1962 Combat! (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Still Valley (S03E11)
1960 Checkmate (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
1959 New York Confidential (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Star Stage (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
The Mask (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Fabulous Allan Carr - a.z.
2000 Hollywood Remembers Lee Marvin (TV film) - a.z.
1987 Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
1986 Making of Liberty, The
1948 Strange Victory
The Quiet One

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky