foto

Elizabeth Benjamin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 6, Side B (S01E12)
Tape 4, Side A (S01E07)
2015 UnREAL (TV seriál)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Pavlovich Brothers (No. 119-122) (S01E19)
2013 Rudá vdova (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Tara a její svět (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kost, která pěnila (S04E15)
2008 Havárie (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Udavačka v šachtě (S04E05)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa Claus na blátě (S03E09)
Máma v dodávce (S03E02)
Muž, který spadl z nebe (S02E19)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena v písku (S02E08)
Muž v márnici (S01E19)
Smrt superhrdiny (S01E12)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mumie ve zdi (S01E06)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace