foto

Jess Osuna

  • nar. 28.5.1933
    Oakland, California, USA
  • zem. 2.4.2011 (77 let)
    Greenwich Village, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Great Kills Road
2006 Diane Arbus: Příběh jedné obsese
1992 In the Shadow of a Killer (TV film)
1984 Doctor's Story, A (TV film)
1983 Kdo bude mít rád mé děti (TV film)
1981 Večerka
1980 Big Blonde (TV film)
1979 Kramerová versus Kramer
My Old Man (TV film)
Torn Between Two Lovers (TV film)
1977 Thieves
1976 Man Who Would Not Die, The
Všichni prezidentovi muži
1975 Tři dny Kondora
1973 Policajti a lupiči
1972 Vliv gama paprsků na měsíček zahradní
1971 Nový list
1968 Cooganův styl
1956 The Rack

TV seriály

1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1977 Andros zasahuje (TV seriál)
1976 Columbo (TV seriál)
Staromódní vražda (S06E02)
1973 Kojak (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1954 Medic (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace