foto

Petr Kačírek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Hlasy (amatérský film)
Vaginator: Dawn of the Bitches (amatérský film)
2016 Setkání (studentský film)
Syn (amatérský film)
2015 Až oči mé se rozevřou (amatérský film)
2013 V1: The Hunters of Carnivorous Bitches (amatérský film)
2011 Samota (studentský film)

TV seriály

2015 Pionýři hororu 2 (TV seriál)
2013 Pionýři hororu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Akcept
2015 Dokud nás víra nerozdělí (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Setkání (studentský film)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2015 Dokud nás víra nerozdělí (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace