Reklama

Reklama

V1: The Hunters of Carnivorous Bitches

(amatérský film)
Celý film
Krátkometrážní
Česko, 2013, 9 min

Obsahy(1)

Postapokalyptická Země, lidstvo zničila nákaza, která všechny postupně mění ve stvůry. Zdá se, že mezi posledními přeživšími jsou poslední dva členové bývalé vojenské jednotky. Jejich cílem je projít nebezpečným územím, vrátit se v čase a nákaze zabránit. Cesta vede přes tmavý tunel, kde se před stvůrami těžce utíká. (MFF Cinema Mundi)

Videa (1)

Celý film

Recenze (30)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

V rámci amatérských filmů(nedejbože českých) je to nekompromisní nadprůměr a v rámci pionýrů je to o několik levelů dále než drtivá většina zbytku..... Fungující nahled, cit pro klišé a jeho parodii, úžasně jednoduchý a hravý-až HeavyMetalový(nemyslím hudební styl)-námět, hlášky, která se drží v hranicích vkusu přestože jsou o sraní a kundách, záměrně přehrávající herci(nevím jestli to jsou čistí amatéři nebo někde hrajou, ale měl jsem pocit, že ví co dělají).. Fakt dobrý-necítil jsem se u toho trapně a dokonce jsem se slušně bavil. Zástup jednohvězd dost vypovídá o zdejším osazenstvu. ()

borec999 odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérske a hlavne neuveriteľne trápne. Kraťas, ktorý pôsobí akoby dvaja 30 roční chlapi boli mentálne na úrovni 6 ročných a hrali sa na ťažkých drsňákov a bojovníkov proti príšerám. Chápem že amatérsky a béčkový look filmu bol cieľom tvorcov, no to nič nemení na tom že každá minúta filmu bola pre mňa utrpením. Nepozerateľné- odpad! 0% ()

Reklama

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Na to, aby mohlo být trapnoherectví odpuštěno je to málo absurdní a vtipné, na to, aby mohli být odpuštěny tupé dialogy je to moc blbé, na to, aby to bylo alespoň trochu vtipné, by bylo potřeba, aby autor konečně dosáhl kalhotek nějaké osoby opačného pohlaví, protože to vypadá jako naprosto debilní výmysl dvou šesťáků, co zrovna pozorujou, kterak se jejich spolužačky převlékají na těláku. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Těšte se! Dvojici "Fat & Red" se jakýmsi zázrakem podařilo jako jediným na celé planetě přežít a tak se vydávají na strastiplnou pouť, na jejímž začátku se divíte co to vidíte, poté třetinu nevidíte nic, a na konec se už raději ani nekoukáte. Během toho hlavní hrdinové předvádí zbrusu-neoriginální americký style, nezapomenou to zabít nějakou krutopřísnou hláškou jako "barbecue" nebo "showtime" a na závěr nás obohatí reklamou na jejich krachující řeznictví. Lépe by udělali, kdyby si ten párek s kečupem (pardon, střevo s krví) dali na oběd. Jediné co stálo za to, byly "kurva zázračný nohy Forresta Gumpa." ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Název vypadá krásně béčkově, což samo o sobě v amatérském provedení navíc v Čechách vzbuzuje docela pochyby. Výsledný efekt je takový, že se obavy potvrzují. Trikově to není nic moc, gore je ve všech ostatních filmech v „Pionýrech hororu“ lepší. Hodně se hrálo na to, aby film vypadal levně jako pravé špatné béčko. S rukama je tam jeden celkem dobrý vtip, ale jinak tohle není něco, co by mě vytrhlo. Herci jsou bohužel opět ti, kdo to celkem kazí. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama