foto

George Anton

  • nar. 1965
    Blairgowrie, Perthshire, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Calibre
2017 Churchill
2016 Take Your Partners
2012 Inspektor Regan
2007 Forgiven (TV film)
Psanec
Stuart: Život pozpátku (TV film)
2005 7 vteřin
Heartless (TV film)
2002 K-19: Stroj na smrt
Tough Love (TV film)
Ve službách gangstera
2000 Timequest
1998 Děs v nákupním středisku (TV film)
Imogen's Face (TV film)
1997 Rules of Engagement (TV film)
1993 Olly's Prison (TV film)
1989 Venus Peter

TV seriály

2019 Alien: Isolation (TV seriál)
2017 The Loch (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2016 Marcella (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Invalides (E03)
2012 Dead Boss (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
Trial (S06E04)
2011 Law & Order: UK (TV seriál)
Intent (S05E05)
Tick Tock (S05E04)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Duty of Care (S04E04)
Confession (S03E04)
Defence (S03E03)
Tudorovci (TV seriál)
Tajemství srdce (S04E09)
2006 New Street Law (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Saxondale (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
2001 Two Thousand Acres of Sky (TV seriál)
1999 Aristocrats (TV seriál)
1998 Looking After Jo Jo (TV seriál)
1995 Inspektor Taggart (TV seriál)
Modlitba za mrtvého (S11E02)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
The Blackheath Poisonings (TV seriál)
1988 Piece of Cake (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Supermateriály (TV seriál)
2005 Hirošima (TV film)
RSC Meets USA: Working Shakespeare
2004 Zvířecí vzory (TV seriál)
2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)
2000 History of Britain, A (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace