foto

John Heffernan

  • nar. 30.6.1981 (38 let)
    Billericay, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Banishing
2019 Brexit (TV film)
Official Secrets
2017 Hadí doupě
2015 Oko v oblacích
2014 Podezření pana Whichera: Společensky nepřijatelné (TV film)
2013 Ještě, že tě mám
Vraždy na domácí frontě (TV film)
2012 The Academy: Special (TV film)
2009 The Academy
The Academy Part 2: First Impressions
2008 King Lear (TV film)

TV seriály

2020 Dracula (TV seriál)
Temný kompas (E03)
Pravidla bestie (E01)
2018 Collateral (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2017 The Loch (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Koruna (TV seriál)
Loutky (S02E05)
2016 Dickensian (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 18 (E18)
Episode 15 (E15)
další epizody (10)
2015 Dickensian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Seven: Jonathan Strange & Mr Norrell (E07)
Chapter Six: The Black Tower (E06)
Chapter Five: Arabella (E05)
další epizody (7)
Sons of Liberty (TV seriál)
Independence (E03)
The Uprising (E02)
A Dangerous Game (E01)
Foylova válka (TV seriál)
Trespass (S09E02)
2014 Cizinka (TV seriál)
2013 Láska a manželství (TV seriál)
2012 Ripper Street (TV seriál)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
2010 Luther (TV seriál)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2007 Holby Blue (TV seriál)

Dokumentární

2017 1. světová válka v číslech (TV seriál) - vyp.
Konec války (E06) - vyp.
Totální válka (E05) - vyp.
Domácí fronta (E04) - vyp.
další epizody (6)
Il senso della bellezza - vyp.

Divadelní záznam

2012 She Stoops to Conquer (divadelní záznam)
2010 The Habit of Art (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky