foto

Brandon K. Hampton

  • nar. 10.6.1990 (30 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Every 21 Seconds
2017 Trestanec
2016 Americká reportérka
Den nezávislosti: Nový útok
2015 Labyrint: Zkoušky ohněm
Lars the Emo Kid
2014 Pronásledovaný
Warren Jeffs: Prorok mimo zákon (TV film)
2011 All She Can
2010 Circle of Pain

TV seriály

2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Utopené náklady (S03E03)
Svědek (S03E02)
Mabel (S03E01)
2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Klik (S02E10)
Na komoru (S02E09)
Fifi (S02E08)
další epizody (5)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Marco (S01E10)
Rico (S01E08)
2009 Světla páteční noci (TV seriál)
In the Skin of a Lion (S04E03)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky