foto

Patrick Fabian

  • nar. 7.12.1964 (54 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Reign of the Supermen
2018 30 Nights
Shoot
The Death of Superman
2017 DriverX
2016 Casa Vita (TV film)
2015 Underdog Kids
2014 Cloud 9 (TV film)
Mstitel bezpráví 2
My Eleventh
2013 Good Mother, The (TV film)
Jimmy
2012 Atlasova vzpoura: 2. část
Veterán
2011 Pig
2010 Land of the Astronauts, The
Poslední vymítání ďábla
2009 Jarní prázdniny
2008 Snow 2: Brain Freeze (TV film)
2007 Sestry čarodějky 2 (TV film)
2006 Konec hry
2005 Láska na inzerát
Sestry čarodějky (TV film)
2004 Clean
Hlava nehlava (TV film)
Sníh (TV film)
1998 Hrozny hněvu
1997 976-WISH
Zbraň davového šílenství (TV film)
1993 Pro lásku a slávu (TV film)

TV seriály

2018 Code Black (TV seriál)
As Night Comes and I’m Breathing (S03E12)
Only Human (S03E09)
Home Stays Home (S03E08)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Piñata (S04E06)
Quite a Ride (S04E05)
Breathe (S04E02)
další epizody (4)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Fun & Games (S05E06)
2017 Lucifer (TV seriál)
Off the Record (S03E07)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Lantern (S03E10)
Fall (S03E09)
Slip (S03E08)
další epizody (8)
Jak prosté (TV seriál)
Příběh mrtvého muže (S05E18)
2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Klick (S02E10)
Nailed (S02E09)
Fifi (S02E08)
další epizody (9)
Grimm (TV seriál)
Elixír mládí (S05E15)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Marco (S01E10)
Pimento (S01E09)
RICO (S01E08)
další epizody (8)
Tým Škorpion (TV seriál)
Love Boat (S01E16)
2014 Jennifer Falls (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Deep Throat (S04E05)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Vyostřeno na nože (S05E14)
2012 Longmire (TV seriál)
8 Seconds (S01E07)
Newsroom (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Bojovníci (S02E17)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Magnificent Light (S08E09)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Tohle že je láska? (S08E13)
Nikdo není svatý (S08E12)
2011 Working Class (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Breaking the Rules (S05E02)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Návrat Bostonského škrtiče (S01E02)
Velká láska (TV seriál)
Otcovy hříchy (S04E05)
Mocní a silní (S04E04)
Vyšší dobro (S04E02)
Kriminálka New York (TV seriál)
Shop Till You Drop (S07E10)
2009 Na doživotí (TV seriál)
Tvář, která lže (S02E14)
Velká láska (TV seriál)
Svátost (S03E10)
Temnota (S03E09)
Na hraně (S03E08)
další epizody (6)
2008 Uklízeč (TV seriál)
Valentine (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Věřte mi (S02E03)
2007 Viva Laughlin (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Figurína (S01E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v časové schránce (S03E07)
Veronica Mars (TV seriál)
Papá Hamingway (S03E15)
Vzkaz ze záhrobí (S03E14)
Konečné skóre (S03E13)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tělesný trest (S05E10)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Dr. Feelbad (S01E03)
Veronica Mars (TV seriál)
Vejce do skla (S03E09)
O hříších a lidech (S03E07)
Nesesmilníš, neopíšeš (S03E06)
další epizody (4)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavá voda (S04E02)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)
North Shore (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S03E19)
Day 3: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S03E18)
Will a Grace (TV seriál)
Graceino výročí 1/2 (S07E08)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Království za koně (S03E21)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
The Education of Max Bickford (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
Two of a Kind (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Králův podvodník (S03E15)
Přátelé (TV seriál)
Stoprvní (S05E03)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Jenny (TV seriál)
Timecop (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Jose Chung's 'Doomsday Defense' (S02E09)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Hýčkaný syn (S03E20)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Boston Common (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
My z přístavu (TV seriál)
1995 Univerzitní nemocnice (TV seriál)
1993 Saved by the Bell: The College Years (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2016 Talking Saul (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace