foto

Brendan Gall

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 The Lovebirds
2018 The Go-Getters

TV seriály

2019 Mrtvý bod (TV seriál)
Check Your Ed (S04E09)
2017 Mrtvý bod (TV seriál)
City Folk Under Wraps (S03E08)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Chraňme naši svobodu (S02E09)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Xs and Os (S02E12)
Stay (S02E08)
The Contract (S02E02)
další epizody (5)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Anxietyville
Let's Rap
Vzpomeň si
2014 Queen of the Night
2013 Rozlučka se svobodou
2008 Dakota
2006 The Wives He Forgot (TV film)

TV seriály

2015 Whatever, Linda (TV seriál)
2014 Remedy (TV seriál)
2013 V utajení (TV seriál)
Dead (S04E11)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Other Side of the Door (S01E04)
It's All About Who You Know (S01E03)
Good God (TV seriál)
2011 Against the Wall (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Letter Never Sent (S02E16)
Flashpoint (TV seriál)
A Day in the Life (S04E06)
2010 Vometáci (TV seriál)
2009 Overruled! (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Těžká rozhodnutí (S04E09)
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
McKay a paní Millerová (S03E08)
1996 Straight Up (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2020 The Lovebirds

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace