foto

Richard Hurndall

  • nar. 3.11.1910
    Darlington, Durham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 13.4.1984 (73 let)
    Camden, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 The Plot to Murder Lloyd George (TV film)
1977 Philby, Burgess and Maclean (TV film)
Princ a chuďas
1975 Royal Flash
1973 Man of Destiny, The (TV film)
Sir Gawain a Zelený rytíř
1972 Lady Caroline Lamb
1971 Já, zrůda
Vzducholoď
1969 Some Girls Do
1968 Hostile Witness
Joanna
1967 Secret Agent, The (TV film)
1953 Two of Everything (TV film)
1951 Behold the Man!
1950 Someone at the Door
1948 Emma (TV film)
1947 The Cherry Orchard (TV film)
The Web
1946 The Middle Watch (TV film)

TV seriály

1981 Bergerac (TV seriál)
Bognor (TV seriál)
Nanny (TV seriál)
1980 Love in a Cold Climate (TV seriál)
1979 Running Blind (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Mr. Big (TV seriál)
Roof Over My Head, A (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
Killers (TV seriál)
1975 Oil Strike North (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
Inheritors, The (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Doctor in Charge (TV seriál)
It's Murder But Is It Art (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
Last of the Baskets, The (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Trial (TV seriál)
1970 Codename (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
His and Hers (TV seriál)
Menace (TV seriál)
That's Your Funeral (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Judge Dee (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
City 68' (TV seriál)
Haunted (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Spindoe (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Chronicle (TV seriál)
Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1951 Manhunt (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)
1963 Merry-Go-Round (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1958 Blue Peter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace