foto

Lin Oeding

  • nar. 9.8.1977 (42 let)
    Sacramento, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Jedna mezi oči
Safe
2009 Blood and Bone
2001 Pearl Harbor
Spy Kids: Špioni v akci
1999 Miluj bližního svého

TV seriály

2013 Newsreaders (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Office Uprising
Sněžná past

TV seriály

2019 Bojovník (TV seriál)
They Don't Pay Us Enough to Think (S01E08)
The Tiger and the Fox (S01E07)
S.W.A.T. (TV seriál)
The LBC (S03E05)
Černá listina (TV seriál)
Majitelé zastavárny (č. 146/147) (S06E04)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Bad Day to Be a Hero (S01E10)
Colony (TV seriál)
Sea Spray (S03E10)
Code Black (TV seriál)
Home Stays Home (S03E08)
Chicago Fire (TV seriál)
When They See Us Coming (S06E18)
2017 Blood Drive (TV seriál)
A Fistful of Blood (E08)
The Gentleman's Agreement (E07)
Mrtvý bod (TV seriál)
Fix My Present Havoc (S03E07)
Chicago P.D. (TV seriál)
Little Bit of Light (S04E18)
2016 Chicago P.D. (TV seriál)
She's Got Us (S03E22)

Producentská filmografie

Filmy

2019 The Tattooed Heart

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky