foto

Lin Oeding

  • nar. 9.8.1977 (40 let)
    Sacramento, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Jedna mezi oči
Safe
2009 Blood and Bone
2001 Pearl Harbor
Spy Kids: Špioni v akci
1999 Miluj bližního svého

TV seriály

2013 Newsreaders (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Braven
Office Uprising

TV seriály

2017 Blood Drive (TV seriál)
A Fistful of Blood (E08)
The Gentleman's Agreement (E07)
Mrtvý bod (TV seriál)
Fix My Present Havoc (S03E07)
Chicago P.D. (TV seriál)
Little Bit of Light (S04E18)
2016 Chicago P.D. (TV seriál)
She's Got Us (S03E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace