foto

Bruce Johnson

  • nar. 17.9.1959 (60 let)
    Starkville, Mississippi, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Liga spravedlnosti
2016 Assassin’s Creed
Eliminators
I.T.
2004 L'Américain
2001 Téměř smrtonosná past
1997 Bouge!
Zamilovaná čarodějka
1989 À deux minutes près
1988 48 hodin v Paříži
Années sandwiches, Les
1987 Beauf, Le
Nouveaux tricheurs, Les

TV seriály

2017 Adaptacija (TV seriál)
2012 Epizody (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
2011 Epizody (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2008 Midnight Man (TV seriál)

Dokumentární

2009 Marion Barry: Not Down for the Count (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky