foto

Cubasa Jonaga

  • nar. 15.1.1984 (35 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban Free! Road to the World - Jume
Grisaia: Phantom Trigger – The Animation
Jaričin Bitch-bu
Uta no Prince-sama: Madži Love Kingdom
2018 Donten ni warau: Gaiden – Óka, tenbó no kakehaši
Donten ni warau: Gaiden – Šukumei, sótó no fúma
Gekidžóban Nanacu no taizai: Tenkú no torawarebito
Vatican kiseki čósakan
2017 Donten ni warau gaiden: Kecubecu, jamainu no čikai
Gekidžóban Free!: Timeless Medley – Jakusoku
Gekidžóban Free!: Timeless Medley – Kizuna
Jowamuši Pedal Re:GENERATION
2016 Gekidžóban Majestic Prince: Kakusei no idenši
Suki ni naru sono šunkan o. Kokuhaku džikkó iinkai
2015 Gekidžóban Jowamuši Pedal
Jowamuši Pedal Re:Road
2014 Džúza engi: Engecu sangokuden
Gekidžóban Cardfight!! Vanguard: Neon Messiah
Hybrid Child
Jowamuši Pedal Re:Ride
Love Stage!!
2013 Čihajafuru 2: waga mijo ni furu nagame seši ma ni
2011 Gekidžóban anime Nintama Rantaró: Nindžucu gakuen zenin šucudó! no dan

TV seriály

2018 Bakumacu: Ren'ai bakumacu kareši gaiden (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Free! Dive to the Future (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Glory Line (TV seriál)
Sendžúši (TV seriál)
2017 Chaos;Child (TV seriál)
Idolish Seven (TV seriál)
Imóto sae ireba ii. (TV seriál)
Jowamuši Pedal: New Generation (TV seriál)
Kenka bančó otome: Girl Beats Boys (TV seriál)
Reikenzan: Eiči e no šikaku (TV seriál)
Čiruran: Nibun no iči (TV seriál)
2016 12 sai.: Čiččana mune no tokimeki (TV seriál)
All Out!! (TV seriál)
Beyblade Burst (TV seriál)
Digimon Universe: Appli Monsters (TV seriál)
Reikenzan: Hošikuzutači no utage (TV seriál)
Schwarzesmarken (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love Legend Star (TV seriál)
2015 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
Binan kókó čikjú bóei bu Love! (TV seriál)
Dóšitemo eto ni hairitai (TV seriál)
Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
2014 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Legion Mate Hen (TV seriál)
Donten ni warau (TV seriál)
Free! Eternal Summer (TV seriál)
Gundam-san (TV seriál)
Imawa no Kuni no Alice (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Grande Road (TV seriál)
Love Stage!! (TV seriál)
2013 Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Free! (TV seriál)
Hakkenden: Tóhó hakken ibun (TV seriál)
Jowamuši Pedal (TV seriál)
Kakumeiki Valvrave (TV seriál)
Kakumeiki Valvrave 2 (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
Mini Van (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love 2000% (TV seriál)
2012 Arcana Famiglia: La Storia della Arcana Famiglia (TV seriál)
Area no kiši (TV seriál)
Ačči kočči (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Asia Circuit Hen (TV seriál)
Kuromadžo-san ga tóru!! (TV seriál)
Tasogare otome x Amnesia (TV seriál)
Čójaku hjakunin iššu: Uta koi. (TV seriál)
2011 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Danball Senki (TV seriál)
Oretači ni cubasa wa nai (TV seriál)
Persona 4 The Animation (TV seriál)
Tiger & Bunny (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Ičiban uširo no daimaó (TV seriál)
MM! (TV seriál)
Mokei senši Gunpla Builders Beginning G (TV seriál)
Nodame cantabile: Finale (TV seriál)
Starry Sky (TV seriál)
Ókiku furikabutte: Nacu no taikai hen (TV seriál)
2009 Asu no Joiči! (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Gokudžó!! Meča mote iinčó (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Jumeiro Patissiere (TV seriál)
Seitokai no ičizon (TV seriál)
2008 Bónen no Xamdó (TV seriál)
ChäoS;HEAd (TV seriál)
Macademi Waššoi! (TV seriál)
Mission-E (TV seriál)
Net Ghost Pipopa (TV seriál)
Persona -trinity soul- (TV seriál)
Special A (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 Bamboo Blade (TV seriál)
Genšiken 2 (TV seriál)
Kišin taisen Gigantic Formula (TV seriál)
Mokke (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
OverDrive (TV seriál)
Wangan Midnight (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)

Host

TV seriály

2011 Ao no Exorcist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace