Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou tohoto anime je Yoichi Karasuma. Chlapec, který žil celý život v horách se svým otcem a trénoval zděděný styl umění s mečem - Ukiha Kamikaze styl. Jednoho dne mu však otec řekne, že v horách více nemůže zesílit a tak mu poradí, aby odcestoval do města, kde bude jeho úkolem zesílit na srdci. Ve městě žije rodina Ikaruga, skládající se ze čtyř děvčat vlastnících dojo se stejným zděděným stylem. Díky známosti Yoichiho otce a rodičů děvčat je u nich chlapec ubytován. Yoichiho kamarádi v horách byli jen zvířata a tak je z dívek lidově řečeno na větvi a chvílema je jeho chování k popukání. Své chlapecké choutky se mu sice daří držet na uzdě, avšak často tomu přeje náhoda a chlapec udělá proti své vůli nějakou perverznost, za což je také náležitě "odměněn". V tomto anime najdete snad vše, co byste si přáli. Kromě krásných dívek a situací, při kterých se za břicho popadáte, nechybí ani boj a akce. (Valgaav)

(více)

Recenze (3)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Sériově vyrobené ecchi, ve kterém jistý klučina-bojovník, který nikdy nepoznal civilizaci, musí bydlet v moderním japonském městě a neustále se mlátit s nějakými lidmi. Harém, kalhotky, plavky a lechtivý humor. Origininalita nula, zábavnost jen o málo vyšší. Slabé **. ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Typický harém. Ten chce tu, ta zase jiného, jiný zase jinou, a jiná někoho úplně mimo. A pak ještě par lidí chce někoho už obsazeného. Klučina naivka z hor trestaný za každé prso, nebo i jen pomyšlení na nějakou tu necudnost. Par samurajských moudrostí má, ale jinak je to nuda. ()

dodo669 

všechny recenze uživatele

Akčná stránka tohoto anime nebola ktovie čo, ale páčilo sa mi ako kadejako sa popreplietali vzniknuté citové väzby a bolo celkom zaujímavé, že v každej časti povedal Yoichi niečo nehorázne poučné. ()

Reklama

Reklama