foto

Andreas Jessen

  • nar. 22.7.1989 (30 let)
    Søborg, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Valhalla: Říše bohů
2016 Satisfakce 1720
2012 Navždy ty a já
Tento život
2011 Ti, co vraždí - Stín minulosti
2010 Hash
2007 Cecilie
2000 Udenfor

TV seriály

2018 Oda Omvendt (TV seriál)
2017 Mercur (TV seriál)
Over til fjenden (S01E10)
Stå aldrig til søs (S01E09)
Lex Mercur (S01E08)
další epizody (10)
2016 Den anden verden (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (21)
2011 Ludvík a Santa Klaus (TV seriál)
Lykke (TV seriál)
2003 Pohádky Hanse Christiana Andersena (TV seriál)
2002 Plan B (TV seriál)
2001 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-24/00 (S02E01)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-11/00 (S01E05)
Skjulte spor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky