foto

Boyd Gaines

  • nar. 11.5.1953 (67 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Stehlík
2018 Roses Are Blind
The Independents
2016 No Pay, Nudity
2007 Funny Games USA
Lovely by Surprise
2004 Second Best
1999 Samé trable (TV film)
Zákon pomsty
1996 Ještě na to máme!
1995 Luční harfa - vyp.
1990 Slib (TV film)
1988 Call Me
1987 Ray's Male Heterosexual Dance Hall
1986 Bojové nasazení
1985 The Sure Thing
1981 Porky
1980 Sláva

TV seriály

2015 Americká odysea (TV seriál)
Drop King (E03)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde je doma? (S01E03)
2006 Angelin tým (TV seriál)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Coming Down Hard (S15E04)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
The Education of Max Bickford (TV seriál)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Matrimony (S07E13)
1996 Remember WENN (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Wannabe (S05E16)
1994 Heavens to Betsy (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Kandidát (S02E07)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Conduct Unbecoming (S03E17)
1991 A Woman Named Jackie (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
1988 Piece of Cake (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Evergreen (TV seriál)
MacGruder and Loud (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)

Dokumentární

2008 Životní zkoušky J. Roberta Oppenheimera

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky