foto

Taja V. Simpson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 All for Nikki
Lola
2019 My Online Valentine
Wally Got Wasted
2018 London Mitchell's Christmas
Sojourn
2017 Baker's Man
Boo 2! A Madea Halloween
2016 The Preacher's Son
2015 Sharia
2013 White Crack Bastard
2008 How 2 Build a Rapper
2007 Cordially Invited
2004 Jejich oči sledovaly boha (TV film)

TV seriály

2020 Fotbalový talent (TV seriál)
Stakes is High (S02E15)
The Art of Peer Pressure (S02E13)
2019 The Oval (TV seriál)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Nemilosrdně (S02E16)
2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvý spis (S13E23)
2015 Tajný život K.C. (TV seriál)
2014 Benched (TV seriál)
Inteligence (TV seriál)
The Rescue (E05)
Mystery Girls (TV seriál)
2013 Super Thundermanovi (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Možnost říct ne (S10E05)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Guilty (E03)
Shadow Love (TV seriál)
The Soul Man (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Úmyslná náhoda (S01E09)
2008 Seznam ex (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Crush Landing (S02E02)
Highway to the Discomfort Zone (S01E13)
2007 Cane (TV seriál)
2003 All About the Andersons (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Lola

Host

TV pořady

2013 Real Husbands of Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky