foto

Stephen Wight

  • nar. 27.2.1980 (38 let)
    Romford, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sherlock Koumes
2017 Maigret a noc na křižovatce (TV film)
2012 There She Goes
2011 Lighter, The
Weekender
2010 Hardest Part, The
Spoiler
The Habit of Art (divadelní záznam)
2007 Highlander 5
2006 Pustina
2005 Prstoklad (TV film)

TV seriály

2013 Bluestone 42 (TV seriál)
Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2012 Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Sherlock (TV seriál)
Psisko baskervillské (S02E02)
2011 Threesome (TV seriál)
2010 Detektiv Thorne: Nesmělý muž (TV seriál)
Hounded (TV seriál)
The Great Outdoors (TV seriál)
Whites (TV seriál)
2009 Fm (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2008 Apparitions (TV seriál)
Ashes to Ashes (TV seriál)
The Happy Day (S01E02)
2007 Coming of Age (TV seriál)
2005 Diamond Geezer (TV seriál)
2004 Hex (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace