foto

Stephen Wight

  • nar. 27.2.1980 (40 let)
    Romford, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Muži v černém: Globální hrozba
2018 Sherlock Koumes
2017 Maigret a noc na křižovatce (TV film)
2012 There She Goes
2011 Lighter, The
Weekender
2010 Hardest Part, The
Spoiler
2007 Highlander 5
2006 Pustina
2005 Prstoklad (TV film)

TV seriály

2020 Můžu tě zničit (TV seriál)
That Was Fun (E04)
Someone is Lying (E02)
Eyes Eyes Eyes Eyes (E01)
2019 Flack (TV seriál)
Rodney (S01E05)
Manhunt (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Informer (TV seriál)
Charlie Don't Surf (E03)
No Sleep Till Brooklyn (E01)
2016 Lovesick (TV seriál)
Isabel (S02E05)
2014 Lovesick (TV seriál)
Jane (S01E04)
2013 Bluestone 42 (TV seriál)
Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2012 Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Threesome (TV seriál)
I Don't (S02E07)
Dad (S02E06)
Future (S02E05)
další epizody (7)
Sherlock (TV seriál)
Psisko baskervillské (S02E02)
2011 Threesome (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
2010 Detektiv Thorne: Nesmělý muž (TV seriál)
Hounded (TV seriál)
The Great Outdoors (TV seriál)
Whites (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2009 Fm (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2008 Apparitions (TV seriál)
Ashes to Ashes (TV seriál)
The Happy Day (S01E02)
2007 Coming of Age (TV seriál)
2005 Diamond Geezer (TV seriál)
2004 Hex (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Divadelní záznam

2010 The Habit of Art (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky