foto

Troy Melton

  • nar. 2.3.1921
    Jackson, Tennessee, USA
  • zem. 15.11.1995 (74 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Časovaná bomba
1989 Nick Knight (TV film)
1987 Deadly Care (TV film)
1981 Kamaráde, kamaráde
1980 Baltimorský zázrak
1978 I Wanna Hold Your Hand
Zero to Sixty
1976 Invisible Strangler
McNaughton's Daughter (TV film)
1974 Cry in the Wilderness, A (TV film)
Dívčí komando
Ohnivá sedla
The Green Hornet - a.z.
1970 Prudence and the Chief (TV film)
Wild Women (TV film)
1969 Change of Habit
1968 Something for a Lonely Man (TV film)
1966 Cyborg 2087
1965 Honáci
1963 Stalo se na světové výstavě
Young Guns of Texas
1962 Firebrand, The
The Day Mars Invaded Earth
1961 The George Raft Story
1958 Money, Women and Guns
1957 Shoot-Out at Medicine Bend
1956 Davy Crockett and the River Pirates - a.z.
Mohawk
1951 Gold Raiders
Slaughter Trail
1950 Davy Crockett, Indian Scout
Sideshow
Sierra Passage
The Iroquois Trail
1949 Call of the Forest
1948 Tex Granger, Midnight Rider of the Plains
The Return of Wildfire
1947 The Spirit of West Point
1940 The Trail Blazers

TV seriály

1981 Father Murphy (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Etuda v černém (S02E01)
1971 Cade's County (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
Rango (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Rats Like Cheese (S01E08)
Instant Freeze (S01E07)
Daktari (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Rounders (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Expanding Human (S02E04)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Showdown with Rance McGrew (S03E20)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
Wrangler (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
Union Pacific (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Harbor Command (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
West Point (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The Adventures of Champion (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 The Unexpected (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 The Cisco Kid (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace