foto

Teri Földi

  • nar. 24.1.1934 (85 let)
    Martonvásár, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Konec
2006 De kik azok a Lumnitzer nővérek?!
Dvojí nepřítel
1990 A halálraítélt
1987 Egy gazdag hölgy szeszélye (TV film)
1986 Az aranyifjú (TV film)
1984 A tönk meg a széle (TV film)
Deník pro mé děti
1983 Šťastný Daniel
1982 Csata a hóban (TV film)
1981 A hátvéd halála és feltámadása (TV film)
Lišáček Lup
1978 Székács a köbön (TV film)
1977 ...hogy magának milyen mosolya van! (TV film)
Császárlátogatás (TV film)
Haszontalanok (TV film)
Ki látott engem?
Riasztólövés
1976 Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
Netopýří zámek
1975 Kutyabaj
Svédcsavar (TV film)
1973 A fekete Mercedes utasai (TV film)
Kakuk Marci
Különös vadászat (TV film)
Szeptember végén (TV film)
Výdech
1970 Neveletlenek (TV film)
1969 Měsíční dvůr
1967 Krásné prázdniny
1966 Dnes večer mám premiéru
1963 Jak se máme, mladý muži?
1962 Zmoklá neděle
1958 Osamělá
1953 Dobrý příklad

TV seriály

2000 Pasik! (TV seriál)
Valaki kopog (TV seriál)
1989 Égető Eszter (TV seriál)
Menekülők és maradók (E06)
Lajosfalvi paradicsom (E03)
Háborús tavasz (E02)
1988 A védelemé a szó (TV seriál)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Kísértetek éjfélkor (E10)
Tornacsuka a sárban (E09)
Közbeszólnak az elemek (E08)
další epizody (7)
1981 Petőfi (TV seriál)
Szerelem gyöngyei (E04)
1974 Családi kör (TV seriál)
1973 És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1969 Bözsi és a többiek (TV seriál)
Érettségi találkozó (E03)
1967 Tüskevár (TV seriál)
Búcsú a berektől (E08)
Tüskevár meghódítása (E07)
Hárman a berekben (E05)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky