foto

Michael F. Anderson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1990 The Bakery
To My Daughter (TV film)
1988 Broken Angel (TV film)
Pancho Barnes (TV film)
Rukojmí (TV film)
1986 Beverly Hills Madam (TV film)
1985 I Dream of Jeannie... Fifteen Years Later (TV film)
Orel a medvěd (TV film)
1984 More Than Murder (TV film)
1982 Ano, Giorgio
1981 Sfinga
1980 Bílý mys
1979 Pomsta
1977 Bílý bizon
1976 Nedokončená novela
Ozvěna léta
1975 Reincarnation of Peter Proud, The
1974 Huckleberry Finn

TV seriály

2004 Advokáti (TV seriál)
Adjourned (S08E22)
New Hoods on the Block (S08E21)
Comings and Goings (S08E20)
další epizody (9)
2003 Advokáti (TV seriál)
Equal Justice (S08E10)
Rape Shield (S08E07)
Blessed Are They (S08E04)
další epizody (8)
2002 Advokáti (TV seriál)
Silent Partners (S07E10)
Small Sacrifices (S07E07)
The Cradle Will Rock (S07E04)
další epizody (9)
2001 Advokáti (TV seriál)
Dangerous Liaisons (S06E08)
Vanished: Part 2 (S06E05)
Killing Time (S06E02)
další epizody (8)
2000 Advokáti (TV seriál)
Friends and Ex-Lovers (S05E10)
Brothers' Keepers (S05E07)
Appeal and Denial (S05E04)
další epizody (8)
1999 100 Deeds for Eddie McDowd (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Bay of Pigs (S04E09)
Marooned (S04E06)
Loser's Keepers (S04E03)
další epizody (7)
1998 Advokáti (TV seriál)
State of Mind (S03E09)
One of Those Days (S03E06)
Body Count (S03E03)
další epizody (8)
1997 Advokáti (TV seriál)
Save the Mule (S02E09)
The Blessing (S02E03)
Journey of Allen Strange, The (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Den promoce 2 (S07E32)
Den promoce 1 (S07E31)
All That Jazz (S07E28)
další epizody (7)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dárky jsou zabaleny (S07E13)
Ztracen v Las Vegas (S07E10)
Beze strachu (S07E07)
další epizody (10)
1995 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Šťastný syn (S06E14)
Útok (S06E11)
Halloween 6 (S06E08)
další epizody (9)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Rock století (S05E12)
Zákrok (S05E09)
Příchod (S05E06)
další epizody (10)
1993 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Emily (S04E13)
A stalo se... po mém (S04E10)
Pohyblivé terče (S04E07)
další epizody (10)
1992 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Rebel s příčínou (S03E13)
Doma a daleko (S03E10)
Má píseň (S03E07)
další epizody (9)
1991 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Má zoufalá Valentine (S02E16)
Halloween (S02E13)
Matka nutná (S02E10)
další epizody (11)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Bezva máma (S01E07)
Muž proti muži (S01E05)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Staří přátelé (S01E21)
Žraločí derby (S01E19)
Kalné vody (S01E16)
další epizody (4)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Vyhlídková loď (S01E09)
Škola mazáků (S01E08)
The Sky Is Falling (S01E06)
další epizody (5)
Beauty and the Beast (TV seriál)
Arabesque (S02E13)
Labyrinths (S02E08)
1988 Beauty and the Beast (TV seriál)
Dead of Winter (S02E04)
1985 Lime Street (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
V (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1980 B.A.D. Cats (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky