foto

Pat Delaney

  • nar. 1.12.1957 (61 let)
    Lubbock, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Oddělené životy
1987 Life Flight
1986 Beverly Hills Madam (TV film)
1979 Hometown USA
1978 Great Brain, The
1977 The Mask of Alexander Cross (TV film)
1975 Half a House
Swiss Family Robinson, The (TV film)
1974 The Bat People
1973 Charley and the Angel
1972 Call Holme (TV film)
J.C.
Michael O'Hara čtvrtá (TV film)
Now You See Him, Now You Don't
1971 Ellery Queen: Don't Look Behind You (TV film)
1969 Flareup
1967 Creature of Destruction (TV film)
Mars Needs Women (TV film)
Sam
1966 Zontar: The Thing from Venus (TV film)

TV seriály

2004 Neslavná (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Cos (TV seriál)
1975 Swiss Family Robinson (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Doc Elliot (TV seriál)
Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Partners, The (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Match Game PM (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky