foto

Carolina Bartczak

  • nar. 5.10.1980 (40 let)
    Gehrden, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Death of a Ladies' Man
Hall
Within These Walls (TV film)
2019 Business Ethics
Unidentified Woman
White Lie
2018 Nose to Tail
Prázdné hlediště
Zamilované Vánoce (TV film)
2014 Doupě

TV seriály

2020 Most Dangerous Game (TV seriál)
You Always Remember Your First (E11)
Five for Fighting (E10)
2019 The Bold Type (TV seriál)
Final Push (S03E09)
Revival (S03E08)
2012 V utajení (TV seriál)
Speed of Life (S03E04)

Dokumentární

2013 Karma's a B*tch! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky