Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Muž žijící ve 23. století pracuje na vzdáleném „majáku“ ve vesmíru, který slouží jako maják na pomoc proplouvajícím lodím. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

JohnDark 

všechny recenze uživatele

Beacon 23, Sci-fi, USA 2023, 1. séria 8 častí, H: Lena Headey, Stephan James, Sandrine Holt, Barbara Hershey, Eric Lange, Natasha Mumba, Stephen Root, Carolina Bartczak, Marc Menchaca, Wade Bogert O´Brien, A. J. Simmons, Sydney Meyer, Matilda Legault, Christíne Aziz, Jess Salgueiro, 70% ()

Reklama

jarmil8 

všechny recenze uživatele

Sympatické postavy, zajímavé, ač komorní prostředí a měl jsem pocit, že to někam spěje. Ten pocit, se ke konci vytrácí a poslední díl je čiré zoufalství po dramaturgické i režijní stránce. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.seria: Vdaka ucasti vybornej Leny Haedey som zacal serial seldovat. V jej zavere konstatujem, ze som si mohol tento nepodarok odpustit. Problemom nie su dilemy s pokrocilou A.I. Naopak, vzdy ma to zaujimalo. Taktiez "mysterium" ohladom majaku a jeho funkcia nie je na zahodenie. Zial, scenaristicky a rezijne to kolise v podpriemere, aby to dokonale pochovali kostrbatym a odflaknutym zaverecnym dielom. Rozhodne sklamanie a to som velky fanusik sci-fi. Zvysne obsadenie takisto nie je prinosom a mnohokrat sa odbieha od ustrednej linie. Neodporucam. Cas sa da investovat do mnozstva inych kuskov. Dalsiu seriu urcite vynecham. Presvedcilo by ma iba vysoke hodnotenie na jej konci, a teda vyrazne zlepsenie, co takmer vylucujem. Slabucke dvojhviezdie. ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ad Prvni sezona: Tak tohle bylo hodne smutny, porad jsem cekal, ze se to rozjede, ze se neco dozvime, ale ono nic. Po necelych sedmi hodinach budete vedet asi tolik, co byste si zvladli precist za 10 minut. Myslenka i vizual ujdouci, ale jinak ... 20% ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama