foto

Eddie Simonsen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Kráčej se mnou
Neon Demon
Ten den přijde
2014 Dark Samurai
Druhá šance
Na hraně
2013 En gång om året
Jen Bůh odpouští
2012 Svatba mezi citróny
2011 ID:A
Memorias de mis Putas Tristes
2009 Metropie
Ved verdens ende
2008 Gud, lukt och henne
2007 Doma je doma
Mladá léta Erika Nietzscheho
2006 Po svatbě
2005 Store planer!
2003 Za všechno může láska
2001 P.O.V.
2000 D-dag (TV film)
Nová země
1999 Ten jediný
1998 Hans Christian Andersen a jeho dlouhý stín
1995 Forsmåelse
1994 Frække Frida og de frygtløse spioner
Rodinné záležitosti

TV seriály

2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Dědictví (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (9)
2016 Dicte (TV seriál)
Enhver mand er en ø - del 2 (S03E10)
Enhver mand er en ø - del 1 (S03E09)
Afhængighedens pris - del 2 (S03E08)
další epizody (10)
2015 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2014 Bankerot (TV seriál)
Dicte (TV seriál)
Ret og Pligt - del 2 (S02E10)
Ret og Pligt - del 1 (S02E09)
Mål og Midler - del 2 (S02E08)
další epizody (10)
2012 Rita (TV seriál)

Dokumentární

2006 Awaiting
2005 Overcoming
2003 Dogville Confessions
2002 Flash of a Dream
1998 FCK - Sidste chance (TV film)
1997 Z podsvětí New Yorku

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace