foto

Jaroslav Večeřa

  • nar. 4.2.1948 (71 let)
    Opava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1972 Etuda (studentský film)

Dokumentární

2018 Buddha je hora, hora je Buddha
V dějišti zimní olympiády
Zámky na Loiře
2015 Moje soukromá válka (TV seriál)
Po nich potopa (E15)
25 let proti (E08)
2012 Divočina bez hranic (TV seriál)
Karkonoski Park Narodowy (E05)
Nationalpark Thayatal (E01)
2011 Návraty k divočině (TV seriál)
Slovenský kras (E06)
Národní park Podyjí (E05)
2006 Lysohorské proměny (TV film)
Poslední mohykáni (TV film)
2005 (Ne)snesitelná lehkost Stodolní (TV film)
Boje o krajinu (TV film)
Hory, doly, černý les (TV film)
Písnička o Ondrášovi
Ta naše povaha česká: Jízda vlakem naší krajinou (TV film)
Tři v jednom: Dunaj - Odra -Labe (TV film)
ZOO - živé muzeum? (TV film)
Zapomenuté výpravy (TV seriál)
2004 Prales na Kněhyni (TV film)
2001 Osudové okamžiky (TV seriál)
Příběh Johnyho Hrona (TV film)
To byl Karel Kyncl (TV film)
1999 Absurdní sny pana Syrovátky (TV film)
Valach z Chicaga (TV film)
1998 Kronberg - křižovatka dějin (TV film)
1996 Géniové, blázni a pábitelé (TV seriál)
Géniové, blázni, pábitelé - Héfaistův učeň (TV film)
Izrael - muzeum tisíciletí (TV film)
Těžké návraty (TV film)
1995 Portréty: Rudolf Bernatík (TV film)
Rajko Doleček (TV film)
Srdce nejen pro Markétku (TV film)
1994 Jiří Kandus (TV film)
Legenda zvaná Beatles (TV film)
Pohlednice ze Soho (TV film)
1992 Cesty Cyrila a Metoděje (TV film)
1991 Folkaři - Až jednou dohraju aneb Věčné útěky Pepy Streichla (TV film)
Folkaři - portrét Jaromíra Nohavici (TV film)
Jak jsem namaloval Stalina (TV film)
1990 In nomine Patris (TV film)
1988 Dědicové starých řemesel (TV seriál)
1984 Za svědky minulosti (TV seriál)

TV pořady

2007 Divnopis aneb Proč se to tak jmenuje? (TV pořad)
2004 Hádání o přírodě (TV pořad)
2003 U nás v Kocourkově (TV pořad)
2000 Náš venkov (TV pořad)
1993 Hlásí se Karel Kyncl (TV pořad)
Jak roste malíř (TV pořad)
Postřehy odjinud (TV pořad)
Ta naše povaha česká (TV pořad)

Herecká filmografie

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky