foto

Artur Litvinov

  • nar. 15.11.1984 (34 let)
    Odessa, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vremja pěrvych
2004 Zwölf Stühle
2003 Trio

TV seriály

2018 Realizacija (TV seriál)
Čjornaja polosa (E04)
Něvskij (TV seriál)
Častnyj zakaz (S03E08)
2017 Labirinty (TV seriál)
Lačuga dolžnika (TV seriál)
Ženščina v bědě 4 (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Vlasť i zakon (S11E04)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Uljbka Lisa (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Ukaz (S04E01)
Šaman (TV seriál)
Chavala (S03E03)
2015 Policejskij učastok (TV seriál)
2014 Plata po sčjotčiku (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Potěrjannyj raj (S14E10)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Zolotoj oboz (S01E14)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Avarija (S13E06)
2012 Chvost (TV seriál)
Predatěl (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Robinzon (TV seriál)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Belyje noči (S01E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kriminalnyje ljubovniki (S09E04)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)

Dokumentární

2009 Moskevské metro

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky