foto

Marie-Laure Descoureaux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pilules bleues (TV film)
2013 Učitelé na zakázku
2011 L'ombre d'un flic (TV film)
Nedotknutelní
2009 Král Guillaume
Seconde vie
2008 Un roman policier
2006 Barevný závoj
2004 Cliente, La (TV film)
2003 Hymne à la gazelle
Toute ma vie j'ai rêvé...
2001 Amélie z Montmartru
2000 Anibal (TV film)
Dette, La (TV film)
1999 1999 Madeleine
Du bleu jusqu'en Amérique
N'oublie pas que tu m'aimes (TV film)
1998 Tous ensemble (TV film)
1997 Les palmes de M. Schutz

TV seriály

2011 Julie Lescautová (TV seriál)
Riziko povolání (S20E06)
2007 Voici venir l'orage... (TV seriál)
Troisième partie (E03)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Un gars, une fille (TV seriál)
1997 Julie Lescautová (TV seriál)
Cely smrti (S06E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky