foto

Seth Gordon

  • nar. 15.7.1974 (44 let)
    Evanston, Illinois, USA

Režijní filmografie

Filmy

2017 Pobřežní hlídka
2013 Z cizího krev neteče
2011 Šéfové na zabití
2008 Čtvery vánoce
2006 The Problem with Percival
2004 Fears of a Clown
2002 Squirt

TV seriály

2017 Atypical (TV seriál)
The Good Doctor (TV seriál)
2015 Sneaky Pete (TV seriál)
The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Videa (3)

  • Video © Paramount Pictures
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG T:CES
    Rozhovor 3 - Seth Gordon (režisér)
    03:57
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace