foto

Kerris Dorsey

  • nar. 9.1.1998 (19 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Již ve čtyřech letech natáčela reklamní kampaně pro takové značky jako Safeway, Hallmark nebo Barney, ve svých deseti letech již byla známá v Hollywoodu. Zahrála si dvakrát po boku oskarové Reese Witherspoonové, nejdříve jako Zoe ve filmu “A co když je to pravda”, nebo jako Cindy Cash ve snímku “Walk the Line”.

Universal Channel

Herecká filmografie

Filmy

2017 Totem
2016 Don't Tell Kim
2014 Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den
2012 Dívka vs. Monstrum (TV film)
Mckenna na cestě ke hvězdám
2011 Moneyball
2009 Fuel
2005 A co když je to pravda?
Soccer Moms (TV film)
Walk the Line

TV seriály

2017 Ray Donovan (TV seriál)
Bob the Builder (S05E10)
Mister Lucky (S05E09)
Horses (S05E08)
další epizody (8)
2016 Ray Donovan (TV seriál)
Čínský dril (S04E11)
Lake Hollywood (S04E10)
Měj se, krásko (S04E09)
další epizody (11)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Excusito (S03E12)
Pohrabáč (S03E11)
Jedna noc v Jerevanu (S03E10)
další epizody (12)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Rodef (S02E11)
Volcheck (S02E10)
další epizody (12)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Úplně stejný (S01E12)
Posranej Bucky Dent (S01E11)
Boxerský večer (S01E10)
další epizody (11)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ve dveřích, část 1 (S06E01)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
Out (S04E01)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
So noTORIous (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kapitánovo manželství (S04E12)
2005 Medium (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace