Reklama

Reklama

VOD (1)

Po manželčině smrti pozve otec svou novou přítelkyni, aby se nastěhovala k němu a jeho dvěma dcerám. Oběma dívkám však činí potíže si na tuto změnu zvyknout. Věci ale naberou děsivý spád, když náhrdelník vyvolá sled nevysvětlitelných událostí a vyjde najevo, že jejich matku před smrtí cosi záhadného trýznilo. Ve snaze najít vysvětlení incidentů spojených s náhrdelníkem, narazí jedna z dcer na knihu o "totemech," fyzických objektech, které propojují duchy se skutečným světem, a hledá způsob, jak prostřednictvím náhrdelníku ovládat přízraky v jejich domě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (38)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Finále se snaží být něčím originálnějším než jen další obyčejnou duchařinou. Ve finále to je ale přesně jen další podprůměrný thriller s lehce duchařskou zápletkou, která se tváří jako hlavní linie, ve výsledku je ale nepřítel někdo úplně jiný. Herci jsou příšerní, scénář klišoidní, film je bez sebemenší snahy o něco originálního. Kravina. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Než jsem si film pouštěla, bylo mi divné, že je u něj tak málo komentářů. Ale jak skončila poslední scéna, bylo mi všechno jasné. Hororu se to příliš nepodobá. Jede se nelekne, ani kdyby se o to snažil a kdybych o Totemu napsala cokoliv jiného, vlastně bych vyzradila pointu. A to už by pak nemělo ani smysl se na ten film dívat. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film,který se 3/4 tváří jako klasická duchařina ve stylu něco je v domě a může nás to zabít,aby se nakonec z toho stalo něco ve stylu neopětovaná láska. V prvních 3/4 se skoro nic nestane kromě toho, že umře kočka a jakási ženská se nejprve pořeže o sklenku a pak objeví ve své hubě pavučinu a ten zbytek je klasický thriller ve stylu, že někdo někoho nahání,aby ho zabil. Ten konec to hodně zachraňuje takže 60 procent. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Slabsi priemerny hororik aj ked o horore by som v tomto pripade nehovorila, nazvyme ho skor thiller. Podobne filmy su uz okukane nemaju cim prekvapit, lakacky ziadne, koniec u mna zabodoval, ten fakt prekvapil. To je asi tak vsetko. Ale mne sa film pacil ani neviem preco, mozno preto ze bol piatok vecer a rano som nemusela do prace a kvalitne vinko do toho....... aj zo slabsieho filmu robi divy ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Televizní horůrek, který zprvu dost obstojně funguje. Klasické rodiné drámo pomalu nahrazuje strašení a já si ty různé náznaky i přes všechna ta ohraná žánrová klišé celkem užíval. Hlavně ten strach z toho, co není vidět. Jenže jakmile to vidět je, jde strach i vlivem slabého CGI pěkně do prdele, stejně jako scénář, který na jednu stranu umí nečekaně překvapit, ale při zpětném zamyšlení nedává příliš smysl a působí, i vlivem nestíhající režie, nechtěně směšné. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama