foto

Gina Bellman

  • nar. 10.7.1966 (52 let)
    Auckland, Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Gina Bellman se narodila na Novém Zélandu, ale od 11 let žije ve Velké Británii. V současné době je vdaná a má dceru Romy.

Poprvé se objevila v episodní roli seriálu INTO THE LABYRINTH a poté ve dvou epizodách GRANGE HILL. Její větší role přišly se seriály BLACKEYES a PÁROVÁNÍ. Také si zahrála ve filmu KRÁL DAVID s Richardem Gerem. Nyní je známa hlavně díky roli Sophie Devereaux v seriálu DOKONALÝ PODRAZ. Za hraní této postavy byla nominována na Saturn Award v kategorii nejlepší vedlejší seriálová herečka.

Dekovnik

Herecká filmografie

Filmy

2016 Die Habenichtse
2007 Permanent Vacation
2005 Zerophilia
2003 Sitting Ducks
2001 Married/Unmarried
Subterrain
2000 7 dní života
Paranoia
1998 Ted & Ralph (TV film)
1997 Biblické příběhy: David (TV film)
1996 Pohyblivý terč
1993 Horse Opera (TV film)
1992 Leon the Pig Farmer
Všechno co mám rád
1991 Secret Friends
1985 Král David

TV seriály

2017 Henry IX (TV seriál)
Smaragdové město (TV seriál)
No Place Like Home (E10)
Beautiful Wickedness (E06)
Everybody Lies (E05)
další epizody (5)
2013 Ripper Street (TV seriál)
A Stronger Loving World (S02E06)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Long Good-bye Job (S05E15)
The Toy Job (S05E14)
The Corkscrew Job (S05E13)
další epizody (18)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lonely Hearts Job (S04E15)
The Boys' Night Out Job (S04E14)
The Girls' Night Out Job (S04E13)
další epizody (15)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The San Lorenzo Job (S03E16)
The Big Bang Job (S03E15)
The Ho Ho Ho Job (S03E14)
další epizody (22)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lost Heir Job (S02E09)
The Ice Man Job (S02E08)
The Two Live Crew Job (S02E07)
další epizody (17)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Bank Shot Job (S01E05)
The Miracle Job (S01E04)
The Two-Horse Job (S01E03)
další epizody (5)
The Wrong Door (TV seriál)
2007 Jekyll (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Nearly Famous (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Párování (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1996 Sharman (TV seriál)
1994 Little Napoleons (TV seriál)
1990 Storyteller: Greek Myths, The (TV seriál)
1989 Blackeyes (TV seriál)
1985 Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Dokumentární

2007 Válečníci (TV seriál)
Válečníci: Napoleon Bonaparte (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace