Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký psychologický thriller o krásné modelce, která si chtěla odpočinout, místo toho však musela bojovat o život. Atraktivní americká modelka Chloe Keane, která žije a pracuje v Londýně, se cítí unavená prací, přehnaně vlastnickými sklony svého přítele Tobyho, rolí veřejností a medii neustále sledované hvězdy a také nemravnými telefonáty neznámého muže, které ji pronásledují na každém kroku. Rozhodne se proto zcela spontánně a nečekaně přijmout nabídku svého známého fotografa Neda, aby s ním odjela na víkend do venkovského domu bývalé rockové hvězdy v Devonu. Doufá, že si tu odpočine od stresu a načerpá nové síly. Místo toho se ale ocitne ve smrtelném nebezpečí. V domě se setká nejen s Nedovým kamarádem Stanem, ale také s jeho hašteřivou manželkou Rachel, jejich hluchoněmou dcerou Theresou a hloupým podlézavým Gordonem. Chloe netuší, že Ned obvykle obstarává Stanovi dívky pro jeho zvrhlé sadomasochistické choutky. A když se objeví Nedova manželka, která si manžela odvede sebou, zůstane Chloe sama se Stanem a jeho rodinou. Po několika nepříjemných zážitcích během noci, kdy dívka tuší, že byla omámena, chce uprchnout, ale Stan s Gordonem ji chytí a připoutají k posteli ve sklepě. Její jedinou nadějí se stává hluchoněmá Theresa. Podaří se jí přesvědčit, aby upozornila policii dřív než se Stan rozhodne, že Chloe toho ví příliš mnoho o jeho perverzních sklonech a rozhodne se ji umlčet navždy? Chloe se rozhodne na tuto možnost nespoléhat a bojovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

JayZak 

všechny recenze uživatele

Na tento film čtu hodně negativních kritik, ale mně se to divadlo zkažených a divných lidí celkem líbilo. Právě v tom kontrastu normální, nedotčené modelky(krásná Jessica Alba) a podivuhodných individuí vznikla taková zajímavě ponurá atmosféra, která mi nedovolila odtrhnout se od obrazovky, což se dá považovat za úspěch. Na druhou stranu ale film trpí nelogičností děje a zejména komickým zakončením. Kromě pěkné tvářičky Alby tu taky chybí i nějaký charakterní herec. Ve výsledku je to lehký nadprůměr. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řek, tak jsem si to taky pustil jenom kvůli tomu, že tady hraje Jessica Alba a taky možná trochu kvůli tomu že v tv nic jinýho nebylo, takže sem byl tak trošku v nouzi, ale nakonec to nebylo tak hrozný. Děj je sice dost jednoduchej a v podstatě toho moc nenabízí a napínavý to teda taky moc neni, ale důležitý je to, že jsem se u toho ani moc nenudil, což je určitě plus, no a Jessice Alba je prostě Jessica Alba, takže 3 ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný, tuctový a zapomenutelný thriller. Vlastně ani nemůžu říct thriller, protože nevěřím, že by se někdo při sledování byť jen trošku o nebohou Jessicu bál. Její herectví je opravdu, eufemisticky řečeno, nedokonalé, mně se navíc ani nelíbí a není mi sympatická (což by mohl být jediný důvod, proč film neodsoudit), takže nadprůměrné hodnocení nepřipadá vůbec v úvahu. 35% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Jako thriller Paranoia žalostně selhává, ba co víc, patří k tomu nejhoršímu druhu filmů, co znám. Jsou špatné filmy, které odhalíte za 5, nejvýše 10 minut a pak se na ně vykašlete a věnujete se něčemu užitečnějšímu. Paranoia dokáže dlouho vyvolávat určitá očekávání, která se ale ani v nejmenším nenaplňují. Po půli flmu se sice začnete trochu vrtět, ale to už si říkáte, že když jste vydrželi tak dlouho, počkáte na konec, který vás odmění, jenže i ten jde do ztracena a jediným výsledkem je krásně zabitý čas...Ano, Jessica je půvabná, ale to je v podstatě vše, co tenhle snímek dokáže nabídnout. Celkový dojem 25 %. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 3/10/// +co tenhle film nabízí je celkem jasné –kromě ní nic jiného nenabízí/// Opravdu velice jednoduchý film, který s podobným dějem tu byl již mnohokrát. Důležité je nejen koho obsadí do hlavní role, ale taky atmosféra, tíživá atmosféra, nebo nějaké husté zvraty, překvapení atd. Nic z toho tady není, nebo alespoň ne dostatečně. Mimochodem, ani jsem se nemusel dívat na zemi původu, Velká Británie –prostředí, herci, hudba, nějak nepřicházím filmům z této země na chuť. Ale co to nic neovlivní na tom, že toto je skutečně nevydařený film. Posledních 10 minut to jen potvrzuje. No co tak si udělám aspoň další zářez v seznamu filmů s Jessicou Albou./// Celkem 35%/// ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Film byl původně určen do kinodistribuce, nakonec však zamířil rovnou do videoprodejen. (Terva)
  • Film měl premiéru 30. března mimo soutěž na Mezinárodním festivalu fantasy filmů v Bruselu. (Terva)

Reklama

Reklama