foto

Stewart Finlay-McLennan

  • nar. 7.9.1957 (61 let)
    Broken Hill, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Prep School
2007 Poslední hřích
2006 Jane Doeová: Tvrdší dopad (TV film)
2004 Lovci pokladů
Pevnost Alamo
2001 Volby srdce (TV film)
Volby srdce (TV film)
2000 Christyin návrat (TV film)
1998 Planeta barbarů
Spoiler
1994 Christy (TV film)
1993 Osudný svah v Aspenu

TV seriály

2005 Na Západ (TV seriál)
2004 Ztraceni (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a bezpečný úkryt (S03E02)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Pohotovost (TV seriál)
May Day (S06E22)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Women: Stories of Passion (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1994 Christy (TV seriál)
Doba přílivu (TV seriál)
1993 Odpadlík (TV seriál)
Když jde o krk (S01E17)
1992 Boys of Twilight, The (TV seriál)
1990 E.A.R.T.H. Force (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
Nasty Boys (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace