foto

Vinod Khanna

  • nar. 6.10.1946
    Péšávar, Britská Indie (nyní Pákistán)
  • zem. 27.4.2017 (70 let)
    Mumbaí, Maháráštra, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ek Rani Aisi Bhi Thi
2015 Chooriyan
Dilwale
2014 Koyelaanchal
2013 Ramaiya Vastavaiya
2012 Dabangg 2
Players
2011 Tell Me O Kkhuda
2010 Dabangg
2009 99
Fast Forward
Red Alert: The War Within
Wanted
2007 Godfather: The Legend Continues
Risk
2005 Pehchaan: The Face of Truth
2004 Bhola in Bollywood
2002 Leela
2001 Deewaanapan
1997 Dhaal: The Battle of Law Against Law
Himalay Putra
1996 Muqadama
1995 Hulchul
Janam Kundli
1994 Eena Meena Deeka
Pyar Ka Rog
1993 Insaniyat Ke Devta
1992 Humshakal
Maarg
Parampara
Police Aur Mujrim
Waqt Ka Badshah
1991 Dharam Sankat
Garajna
Khoon Ka Karz
1990 C.I.D.
Jurm
Kaaranama
Lekin...
Maha-Sangram
Muqaddar Ka Badshah
Pathar Ke Insan
1989 Batwara
Chandni
Mahaadev
Suryaa: An Awakening
Ustad
1988 Aakhri Adaalat
Dayavan
Faisla
Rihaee
1987 Insaaf
Satyamev Jayate
1983 Daulat Ke Dushman
1982 Daulat
Insaan
Raj Mahal
Rajput
Taaqat
1981 Ek Aur Ek Gyarah
Jail Yatra
Khuda Kasam
Kudrat
1980 Bombay 405 Miles
Burning Train, The
Qurbani
Zalim
1979 Chor Sipahee
Do Shikaari
Lahu Ke Do Rang
Meera
Sarkari Mehmaan
Yuvraaj
1978 Aakhri Daku
Daku Aur Jawan
Khoon Ka Badla Khoon
Khoon Ki Pukaar
Main Tulsi Tere Aangan Ki
Muqaddar Ka Sikandar
1977 Aap Ki Khatir
Adha Din Adhi Raat
Amar Akbar Anthony
Hatyara
Inkaar
Jallian Wala Bagh
Khoon Pasina
Parvarish
1976 Hera Pheri
Lagaaam
Nehle Pe Dehla
Shankar Shambhu
Shaque
1975 Prem Kahani
Qaid
Sewak
Zameer
1974 Aarop
Chowkidar
Haath Ki Safai
Imtihan
Kunwara Baap
Patthar Aur Payal
1973 Achanak
Anokhi Ada
Dhamkee
Gaddaar
Křehké vztahy
Pyaar Ka Rishta
1972 Do Yaar
Ek Bechara
Ek Hasina Do Diwane
Ek Khiladi Bawan Pattey
Parichay
Sub Ka Saathi
1971 Dost Aur Dushman
Elaan
Guddi
Hum Tum Aur Woh
Hungama
Jaane-Anjaane
Memsaab
Mera Gaon Mera Desh
Mere Apne
Preetam
Rakhwala
Reshma Aur Shera
1970 Aan Milo Sajna
Mastana
1969 Man Ka Meet
1938 Hum Tum Aur Woh

Dokumentární

1987 Raj Kapoor
1977 Bombay Movies

Host

TV pořady

2000 International Indian Film Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky