foto

Gregory Harrison

  • nar. 31.5.1950 (68 let)
    Avalon, Catalina Island, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Signed, Sealed, Delivered: To the Altar (TV film)
2017 Signed, Sealed, Delivered: Higher Ground (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: Home Again (TV film)
2016 Fair Haven
My Christmas Love (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: Lost Without You (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: One in a Million (TV film)
2015 Cloudy with a Chance of Love (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: Truth Be Told (TV film)
2014 The M Word
The Nine Lives of Christmas (TV film)
2013 Soukromé očko (TV film)
2012 Družička v utajení (TV film)
2009 Au Pair 3 aneb Dobrodružství v ráji (TV film)
Cesta do pekel
Láska a tanec
Past na ženicha (TV film)
2002 První výstřel (TV film)
St. Sass (TV film)
2001 Au Pair II aneb Pohádka pokračuje (TV film)
2000 Canone inverso - milostný příběh
Hlavní cíl (TV film)
1999 Au Pair aneb Slečna na hlídání (TV film)
Prezidentova dcera (TV film)
Vražda na 75.ulici (TV film)
1998 Divoká a svobodná (TV film)
Můj pes Buddy 2
1997 When Secrets Kill (TV film)
1996 Poslední večírek
Summer of Fear (TV film)
1995 Hard Evidence
Nebezpečná známost (TV film)
1994 Galaxy Beat (TV film)
Lies of the Heart: The Story of Laurie Kellogg (TV film)
Smrt na počkání (TV film)
Vánoční romance (TV film)
1993 Cadillac Girls
Chycen při činu (TV film)
Záchvat zuřivosti (TV film)
1992 Duplicates (TV film)
Split Images (TV film)
Temná minulost (TV film)
Vášeň a sex 2: Našeptávání
1991 Tajuplný ráj (TV film)
1990 Anděl smrti (TV film)
Jedna noc s vrahem (TV film)
1988 Červená řeka (TV film)
Žhavý obraz (TV film)
1987 Severní pobřeží
1986 Hoříci oceán (TV film)
Narození páně
Picnic (TV film)
1985 Zvedený (TV film)
1984 Kanec
1983 Hasty Heart, The (TV film)
Rváč (TV film)
1981 For Ladies Only (TV film)
1980 Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
Women's Room, The (TV film)
1979 Best Place to Be, The (TV film)
1977 Fraternity Row
Rodinné setkání (TV film)
1976 Jim, the World's Greatest
1975 The New Original Wonder Woman (TV film)
Trilogy of Terror (TV film)
1973 Harrad Experiment, The

TV seriály

2017 Chesapeake Shores (TV seriál)
Freefall (S02E10)
The Royal Court (S02E09)
Forest Through the Trees (S02E08)
další epizody (8)
Průměrňákovi (TV seriál)
Meet the Parents (S09E03)
2016 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Konec služby (S07E13)
Dvě rány a jede se dál (S07E01)
Výstřel ve tmě (S06E18)
další epizody (4)
2015 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Falešná identita (S06E11)
Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý z New Yorku (S07E22)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Virál (S13E06)
2014 Bezohlední (TV seriál)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Nejsem Siobhan, jsem Bridget (E22)
Znám ho, protože jsem ho zabila (E20)
Zabijeme Bridget (E19)
další epizody (5)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
The Other Half of Me (S08E13)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Out of the Sky (S07E05)
One Tree Hill (TV seriál)
Almost Everything I Wish I'd Said the Last Time I Saw You (S07E22)
Learning to Fall (S07E20)
Every Picture Tells a Story (S07E19)
další epizody (6)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
Now You Lift Your Eyes to the Sun (S07E09)
What Are You Willing to Lose (S07E02)
We Change, We Wait (S06E15)
další epizody (4)
2006 Joey (TV seriál)
Joey a párty pro Alex (S02E16)
Joey a koulovačka (S02E14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Biologické hodiny (S08E02)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a vánoční večírek (S02E13)
Joey a výlet do Tijuany (S02E12)
Joey a mládenecké díkůvzdání (S02E10)
1999 Safe Harbor (TV seriál)
1995 Nic netrvá věčně (TV seriál)
Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1990 Family Man, The (TV seriál)
1986 Fresno (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
1977 Logan's Run (TV seriál)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Sestry (S05E06)
1975 Wonder Woman (TV seriál)

Dokumentární

2008 Kam se hrabe Hollywood
1999 Celebrity Profile: Marilu Henner (TV film)
1995 500 Nations (TV seriál)

TV pořady

1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
1981 Battle of the Network Stars X (TV pořad)
The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1980 Battle of the Network Stars IX (TV pořad)
Battle of the Network Stars VIII (TV pořad)
Kraft Salutes Disneyland's 25th Anniversary (TV pořad)
1979 Battle of the Network Stars VII (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1994 Dotek anděla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace