Reklama

Reklama

Tad Hilgenbrink

Tad Hilgenbrink

nar. 09.10.1981 (42 let)
Illinois, USA

Biografie

Ted Hilgenbrink, který se narodil 9. října 1981 v Quincy, Illinois, je mladým americkým hercem. Do povědomí veřejnosti se zapsal především jako Matt Stifler ve filmu PRCI PRCI PRCIČKY: NA TÁBOŘE (American Pie Presents Band Camp).

Po absolvování Quincy Senior High School, navštěvoval Tad Millikin University, kde pokračoval ve studování hudebního divadla a tance. Také navštěvoval IES London a velmi intenzivně studoval Shakespeara a jeho hry. Během svého pobytu v Londýně se objevil v několika divadelních hrách, například Sen noci svatojánské, Oliver, Chicago.

Svou hereckou kariéru odstartoval roku 2004, kdy si zahrál ve filmu CROSS MY HEART. Později dostal svou, již zmiňovanou, nejznámější roli – Matta Stiflera, kde svým chováním navazoval na Seana Williama Scotta, jehož mladší bratra hrál. V roce 2006 si zahrál ve filmu THE CURIOSITY OF CHANCE, kde ztvárnil roli homosexuálního studenta střední školy, který se snaží zapadnout.

Dalšími filmy, kde jsme Tada mohli vidět jsou EPIC MOVIE a GRAVE SITUATIONS, oba z roku 2007. Dříve také hrál v Hudebním divadle Wichita ve Wichita, Kansas v muzikálech Chicago, Good News, The Scarlet Pimpernel, Oklahoma, a Footloose.

Luciášíček

Herec

Reklama

Reklama