foto

Robert Nichols

  • nar. 20.7.1924
    Oakland, California, USA
  • zem. 21.3.2013 (88 let)
    Occidental, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Mystery Science Theater 3000: The Movie - a.z.
1993 A tak jsem si vzal řeznici
1984 Billions for Boris
1983 Reuben, Reuben
1977 Soldier's Home (TV film)
1976 God Told Me To
1975 The Night They Robbed Big Bertha's
1973 Westworld
Wicked, Wicked
1972 Pete a Tillie
Second Chance (TV film)
They Only Kill Their Masters
1970 Burani ve městě
1969 Elvis: Trable s děvčaty
1964 Žlutý Rolls-Royce
1963 Call Me Bwana
Come Fly with Me
Follow the Boys
Vítězové
1962 Amorous Prawn, The
1959 The 30 Foot Bride of Candy Rock
1958 Imitation General
1957 Bombardéry B-52
Don't Go Near the Water
1956 Gigant
Hold Back the Night
Navy Wife
1955 This Island Earth
Tight Spot
1954 Atomic Kid, The
Bob Mathias Story, The
Command, The
Johnny Dark
Prisoner of War
The Student Prince
1953 America for Me
Battle Circus
Dream Wife
Jennifer
Julius Caesar
Páni mají radši blondýnky
1952 Battle Zone
Dreamboat
Eight Iron Men
Hold That Line
Jet Job
Omlazovací prostředek
Red Skies of Montana
Sally and Saint Anne
The Pride of St.Louis
1951 Disc Jockey
Father Takes the Air
The Blue Veil
The Red Badge of Courage
Věc
1949 I Was a Male War Bride
1948 Melody Time

TV seriály

1980 Texas (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1972 Me and the Chimp (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1966 The Double Life of Henry Phyfe (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
O.K. Crackerby! (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Rodina Addamsova (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Medic (TV seriál)
The Halls of Ivy (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
1951 Hollywood Opening Night (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál) - a.z.
1963 Hollywood and the Stars (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace