foto

Geraldine Viswanathan

  • nar. 20.6.1995 (25 let)
    Newcastle, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Rachot
2020 The Broken Hearts Gallery
2019 Hala
Špatné vychování
2018 Kazišuci
The Package
2016 All Out Dysfunktion!
EMO muzikál
Spice Sisters

TV seriály

2020 Nebe s.r.o. (TV seriál)
Moving Out, Part 2 (S02E10)
Moving Out, Part 1 (S02E09)
First Date (S02E08)
další epizody (10)
2019 Nebe s.r.o. (TV seriál)
1 Hour (S01E07)
1 Day (S01E06)
3 Days (S01E05)
další epizody (7)
2014 Janet Kingová (TV seriál)