foto

Robert V. Barron

  • nar. 26.12.1932
    Charleston, West Virginia, USA
  • zem. 1.12.2000 (67 let)
    Salinas, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Nebezpečné místo
1991 Frankensteinova školní léta (TV film)
1990 Thanksgiving Day (TV film)
1989 Skvělé dobrodružství Billa a Teda
Spring, The
1988 Daddy's Boys
The Big Turnaround
1987 Bordeláři
1986 Robotech: The Movie
The Supernaturals
1985 Qing bao long hu men
1983 Minor Miracle, A
1982 Eating Raoul
Honky Tonk Man
1981 Soukromá očka
1968 The Road Hustlers
1967 Cottonpickin' Chickenpickers
1966 Las Vegas Hillbillys, The

TV seriály

1993 Strážci vesmíru (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 Out of This World (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Divočina (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 Detective School (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Valentine's Day (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace