foto

Tony Steedman

  • nar. 21.8.1927
    Warwickshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.2.2001 (73 let)
    Haywards Heath, West Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Mrs. Dalloway
1994 Attack of the 5 Ft.2 Women (TV film)
1993 15: The Life and Death of Philip Knight (TV film)
1992 Zlomek sekundy
1991 Šílený
1990 Blood Royal: William the Conqueror (TV film)
1989 Skvělé dobrodružství Billa a Teda
1988 Strašidelné Vánoce
The Diamond Trap (TV film)
1987 Return of Sherlock Holmes, The (TV film)
1983 Ascendancy
1982 Misionář
1981 Othello (TV film)
The Bunker (TV film)
Troilus & Cressida (TV film)
Very Like a Whale (TV film)
1978 The Thirty-Nine Steps
1977 Golden Rendezvous
1974 A Coffin for the Bride (TV film)
Abdikace
1973 Sir Gawain a Zelený rytíř
1970 Vile Bodies (TV film)
1962 The Case of Private Hamp (TV film)

TV seriály

1997 Animal Ark (TV seriál)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Lovec, kořist (S02E13)
1994 Iron Man (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
The Last Day (S05E08)
1992 Ženatý se závazky (TV seriál)
Anglie (3. část) (S06E26)
Anglie (1. část) (S06E24)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
The Manageress (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
The Auction (S04E11)
1988 Beauty and the Beast (TV seriál)
Dead of Winter (S02E04)
1987 Charmer, The (TV seriál)
Charmings, The (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Crossings (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Blott on the Landscape (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Andy Robson (TV seriál)
Chessgame (TV seriál)
Number 10 (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1982 Brack Report, The (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Odpadlík (S02E06)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
Feathered Serpent, The (TV seriál)
Killers (TV seriál)
Plays for Britain (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
Shades of Greene (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Sporting Scenes (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Obětní beránek se vždycky najde (E05)
1969 Big Breadwinner Hog (TV seriál)
Department S (TV seriál)
Hark at Barker (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1968 Pere Goriot (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 Angel Pavement (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Hereward the Wake (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Newcomers (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
Charles Augustus Milverton (S01E11)
1964 Crossroads (TV seriál)
Detective (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1967 The World About Us (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky